Sprostowanie do publikacji wniosku o zatwierdzenie zmiany na poziomie Unii w specyfikacji produktu zgodnie z art. 50 ust. 2 lit. a) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1151/2012 w sprawie systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych (Dz.U. C 337 z 25.9.2023)

Dzienniki UE

Dz.U.UE.C.2024.90020

Akt jednorazowy
Wersja od: 25 września 2023 r.

Sprostowanie do publikacji wniosku o zatwierdzenie zmiany na poziomie Unii w specyfikacji produktu zgodnie z art. 50 ust. 2 lit. a) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1151/2012 w sprawie systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych

(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej C 337 z dnia 25 września 2023 r.)

(Dz.U.UE C z dnia 27 marca 2024 r.)

Strona 19, pkt 3.2 jednolitego dokumentu, tabela, kolumna czwarta »"Ser koryciński swojski" - leżakowany« wiersz dziewiąty dotyczący zawartości tłuszczu:

zamiast: "< 22 %",

powinno być: "> 22 %".

Strona 19, pkt 3.2 jednolitego dokumentu, tabela, kolumna piąta »"Ser koryciński swojski" - dojrzały« wiersz dziewiąty dotyczący zawartości tłuszczu:

zamiast: "< 30 %",

powinno być: "> 30 %".

© Unia Europejska, http://eur-lex.europa.eu/
Za autentyczne uważa się wyłącznie dokumenty Unii Europejskiej opublikowane w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.