Sprostowanie do publikacji wniosku o zatwierdzenie zmiany na poziomie Unii w specyfikacji produktu zgodnie z art. 50 ust. 2 lit. a) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1151/2012 w sprawie systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych (Dz.U. C 337 z 25.9.2023)
Dzienniki UE
Dz.U.UE.C.2024.90020
Akt jednorazowy Wersja od: 25 września 2023 r.
Sprostowanie do publikacji wniosku o zatwierdzenie zmiany na poziomie Unii w specyfikacji produktu zgodnie z art. 50 ust. 2 lit. a) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1151/2012 w sprawie systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej C 337 z dnia 25 września 2023 r.)
(Dz.U.UE C z dnia 27 marca 2024 r.)
Strona 19, pkt 3.2 jednolitego dokumentu, tabela, kolumna czwarta »"Ser koryciński swojski" - leżakowany« wiersz dziewiąty dotyczący zawartości tłuszczu:
zamiast: "< 22 %",
powinno być: "> 22 %".
Strona 19, pkt 3.2 jednolitego dokumentu, tabela, kolumna piąta »"Ser koryciński swojski" - dojrzały« wiersz dziewiąty dotyczący zawartości tłuszczu:
zamiast: "< 30 %",
powinno być: "> 30 %".